Till biblioteket och klättrat

Imorse, efter att ha velat fram och tillbaka en stund, bestämde sig Elias för att stanna hemma från dagis idag. För att hitta på något att göra bestämde vi oss för att ta en tur till biblioteket och då både Elias och Simon gillar att vara på biblioteket spenderade vi en liten stund med bokläsning samt att klättra upp och ned i läsborgen. (Elias och Simon klättrade, jag gick nedanför fram och tillbaka för att hålla koll på Simon.) Elias och jag gjorde även ett försök att läsa bok tillsammans, men fick snällt ge upp efter halva då Simon istället ville klättra i borgen.     :) 

 

bild via Instagram - iamisvarld 

 

 

Även om jag är helt slut efter våra små promenader så var det ändå skönt att få frisk luft i förmiddags. Om en stund väntar dagens andra korta promenad till mataffären och sedan har jag fått dagens träning. Suck och fy för att vara förkyld!  

 

Hoppas ni får en bra måndag! 

Bye! 

 


Kommentarer
Postat av: susanne

dit var vi också fast på eftermiddagen. Fick snabbt plocka ihop ett gäng böcker och ut igen då mina barn efter en veckas lång isolering inte kunde var stilla och tysta hördes i hela biblioteket. Inte helt uppskattat av dom som satt och läste.

Svar: Vi hade tur, det var bara några få som satt vid datorerna och småkillarna höll sig även relativt tysta. Men, det är svårt när de blir uppspelta och att låta bli att bli uppspelt är svårt när man kan klättra runt ;)
Ami

2012-10-22 @ 20:29:11

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!