Imorse vaknade jag av att......

Imorse vaknade jag av att Elias viskade att han ville gå ner, klockan var då 08.18. Visserligen hade Simon också varit vaken en stund, men tydligen var båda två nöjda med att bara vara vilket gav mig en skön sovmorgon. Att jag sedan är förvirrad en bra stund innan jag hinner få koll på morgonen och klockan är en annan sak. Vet inte om stackars Maddi med -i fick någonting vettigt ur mig då hon ringde en kvart efter att jag vaknat.     ;) 
 
Eftersom jag fortfarande är förkyld, och inte vill smitta varken små eller stora, vågade jag åka iväg till ÖppnaFörskolan idag heller. Så, jag och småkillarna har varit hemma och mest bara varit. En stund innan lunch gav vi oss ut på cykeltur och promenad för att få frisk luft och njuta i det fina höstvädret. Även om det endast har varit några få plusgrader idag var det skönt att vara ute. Småkillarnas vinterkläder har tagits fram, samt åkpåsen till vagnen, och så länge man klär på sig ordentligt är det bara skönt att vara ute. Simon var dock skeptiskt till åkpåsen en stund, men tillslut accepterade han den. 
 
 
 
 
Just nu sover/vilar småkillarna och när de har vaknat ska vi åka in till stan en sväng. Jag, ja jag ska passa på att sjunka ner i soffan och bara vara en stund.     :)
 
Ha en bra torsdag! 
Bye for now! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!