Kräftan - en känslig person

Jag är en känslig person, jag vet det. Den senaste tiden har det blivit mer och mer tydligt här hemma, och just nu är jag så trött på det. Det är alldels för många tankar som rör sig i mitt huvud, som försöker bilda någon vettig mening, som försöker finna lösningar, som försöker hantera bakslag, som gör mig utmattad och tillslut helt känslomässigt slut så att jag bara gråter. Fy, så jag är trött på det. 
 
För några veckor sedan googlade jag på orden "kräfta" och "känslig" och klickade mig in på riksguiden.se för att läsa om kräftan som person. Jösses, så det stämde det som stod om kräftan. Alltesammans. Jag läste upp mitt horoskop för P, som höll med om att det är jag i ett nötskal, och sedan bad han mig klicka mig in på hans horoskop som också visade sig stämma jätteväl. Hur kan det komma sig??? Hur kan de veta att jag är precis så där? Är det bara en slump? Stämmer det på alla andra som läser om sitt horoskop? 
 
Läs nedan. Visst är det jag!?! 
 
 
 
 
 
 
 
Så, kräfta som jag är får väl mina känslor åka berg-och-dalbana här ett tag till tills allt ordnar sig. För, visst ordnar sig allting till slut? Just nu längtar jag så mycket efter vår semester så ni anar inte. Bara åtta dagar kvar. Jag ska fly verkligheten en stund och slippa alla bekymmer. Åh, så skönt det ska bli...... 
 
Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!