En tuff vecka känslomässigt - men med gott slut

Hej på er! 
 
Det är redan söndag och veckan har varit både uppåt och nedåt här hos oss. I måndags, när jag var iväg på Föräldrasamråd för förskoleområdet, fick vi föräldrar information om att det till våren är så många barn som ska börja i förskola så att kommunen kommer att öppna en ny avdelning. Jag har vetat om att det på Elias förskola är fullt på de fyra avdelningarna, men ändå har jag hoppats att det på något sätt går att få in Simon. Tanken på att först skjutsa Simon till en förskola, som ligger åt helt fel håll, hoppas på att lämningen går smidigt, sedan stressa iväg och skjutsa Elias till nästa förskola, och slutligen åka iväg till jobbet, för att sedan göra samma procedur på eftermiddagen - det har inte lockat alls utan stressat mig så otroligt jättemycket. Jag beundrar de människor som tar omställningar och sådana här situtationer med en klackspark, men jag gör inte det. Framför mig såg jag att jag kommer att få sparken då jag garanterat kommer att komma sent de gånger jag måste lämna på morgonen, och det vill jag så klart inte. I fredags fick vi dock de allra bästa nyheterna av förskolechefen som ringde och berättade att Simon kommer att få börja på samma förskola - och samma avdelning - som Elias, med start den 8januari 2013. Lycka!!! Ni anar inte hur glad och lättad jag är! Vi är! 
 
Så, helgen har varit bra. Givetvis var vi tvungna att fira nyheterna och åt ute på restaurang på fredagen, och igår passade vi på att få lite julkänsla när vi var iväg på en liten liten liten liten liten julmarknad här i närheten. Sedan har vi shoppat lite, hittat badbyxor till Simon som är jättesöta, handlat pyssel på Panduro och stökat på här hemma. Simon överraskade mig och P med att sova hela natten så imorse var vi dessutom utvilade och pigga. Underbart skönt.      :) 
 
Nu är det lite Bolibompa som gäller, sedan ska småkillarna bada och plaska innan det är dags för nattning. Bara tre arbetsdagar denna vecka, sedan är det sol, bad, slappa, god mat, slappa, massage, bad, slappa, Singha och slappa som gäller. Åh, så jag längtar!       ;) 
 
Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!