Taco-wraps

 
 
 
Till middag idag blev det tacowraps. Min tanke var att rätten är enkel och snabb att laga denna varma sommardag, men om man gör tacobrödet själv blir det en procedur i alla fall vilket jag suckandes konstaterade i värmen i köket. Men, jag gillar känslan av att äta tacos med bröd och så länge det inte går att köpa LCHF-tacobröd får det bli en variant på det. Jag tog receptet till LCHF-pastan och gjorde tacobröd av, vilket fungerar alldeles utmärkt.    :)

Recept på tacobrödet:
4 ägg
125g philadelphiaost
0,5dl fiberhusk

Äggen vispas poröst och därefter rörs philadelphiaost och fiberhusk ner till en smet. Smeten klickas ut på en ugnsplåt med bakplåtspapper på, och kavlas därefter ut ytterligare till ett runt tacobröd. För att undvika att smeten fastnar när den ska kavlas ut ska man ha bakplåtspapper ovanpå smeten. Grädda i ugnen, 150grader, i ca tio minuter. Ett alternativt två bröd/ugnsplåt.
 


Vad man sedan vill ha på sin tacowrap bestämmer man givetvis själv. Jag fick inte ihop min tacowrap, men jättegod var den (ja, jag fuskade och hade på Tex Mex PineappleSalsasås) och tacobrödet fyller helt klart funktionen och smakar bra. Testa!     :) 

Bye Bye!
 
Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!