Planterat lite igen

Då har vi planterat ute lite igen. Ipren, kaffe, frisk luft och sol lyckades få mig något så när pigg. Bra det. 

Jo, jag tycker om sommarblomman Snowflake och nu vet jag inte riktigt vilken blomma det är vi har planterat idag, Elias och jag, men den liknar den. Jag har ingen vidare tur, jag är heller inte vidare duktig, med blommor men jag hoppas att dessa nu tar sig och växer sig fina där de står i sina lådor på yttertrappen. Sedan har jag lovat Elias att vi ska plantera jordgubbsplantor, men då jag inte har hunnit köpa några får det bli någon annan dag.  









Det slog mig idag att det är coolt att barn genom sina föräldrar, eller nära och kära, får ta del av och göra så många olika saker. Elias och Simon kommer att få hjälpa sin pappa med att snickra och bygga, meka, och en massa saker som inte jag kan med, medan de tillsammans med mig får pyssla, måla, plantera blommor, baka och annat roligt som inte gubbsingen är så mycket för. Perfekt kombination!     :) 

Bye!

Kommentarer
Postat av: susanne

även här har vi planterat bla jordgubbar, sedan har vi även satt lite frön. Jag och Isabell hjälptes åt, medan Valter tyckt det var roligast att gräva upp allt igen, försökte med sandlådan men den var inte alls lika kul som mammas jord. Ska bli kul att se om det kommer upp något ur jorden längre fram. Blommor väntar jag med till huset är färdig målat.

2012-05-18 @ 19:49:46

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!