Elva månader gammal
Visst blev han elva månader igår, vår Simon. Som vanligt satte jag honom i fåtöljen för att fotograferas, men vår lille herre har nu en stark egen vilja och det är inte längre så lätt. Simon vill helst av allt stå på golvet, eller gå längs med saker. Vanligast är att han börjar gå vid fåtöljen för att sedan följa fotpallen till rumsbordet och sedan över till soffan. Nu har han även kommit på att han från soffan kan ta sig till altandörren som allt oftare står öppen då våren är här. Man får verkligen vara med nu. Och, jag fick snällt hänga på med kameran för att få några foton.

Simon växer (nästan) som han ska. På längden växer han ungefär 1cm/månad och håller sin kurva. Nu när han har börjat röra på sig så mycket har han dock ej gått upp i vikt utan står still. Han äter vår mat, plockar och äter småbitar, och våra middagar är mycket lugnare nu än tidigare. Och, om man tittar på Simon ser han ändå jättefrisk och kry ut, så han mår bra och denna gången är jag faktiskt inte orolig. Just nu är det dock en lite tuff period då tre tänder är på väg att titta ut, vilket inte alls känns bra i munnen enligt Simon.    

Annars gillar Simon att läsa tidningar på sitt eget lilla vis, och efter honom får man sedan plocka upp alla små pappersbitar som ligger på golvet. Idag klappade han händerna för första gången medvetet, och när vi lyssnar på musik rockar han med för fullt. Både kropp och huvud svänger, det ser helt underbart härligt ut.

Håret har Simon slutat hålla efter själv och det bara växer. Vi har friserat Simon för första gången och sparat locken, men snart måste han klippas igen. Jag funderar på att köpa oss en trimmer ifall det är så att vi med den kan fixa frisyren snabbare än med sax. Han har inte så mycket tålamod än, Simon, och det mesta behöver gå fort.

Tänk, om en månad fyller vår lille Simon ett år. Ett år. När vi var iväg till BVC för vägning och mätning idag fanns det en liten nykläckt bebis i väntrummet, och det är bara att konstatera att vår Simon växer. Han är inte en bebis längre. Det är en liten kille vi har. Älskade Simon.     :)


Bye!

Kommentarer
Postat av: Maddi

Trimmer är kanonbra att ha, den klipper vi Mio med och det funkar jättebra.

2012-05-03 @ 19:27:17
URL: http://hokori-fallenangel.blogspot.com

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!