Torsdag förmiddag

En stor klar fördel med att campa så här i februari-mars är att man är ganska så själv på campingen, och då väcker man inte folket i husvagnarna runtom när barnen börjar skrika mitt i natten. Inatt har Simon hållit igång hur mycket som helst och jag var så trött så trött imorse då jag knappt fått sova något. Jag trodde nog att den andra natten i husvagnen skulle bli lugnare med småkillarna då de vant sig vid sin nya sovplats (första natten på nytt ställe är alltid lite orolig), men tji fick jag. Tur att gubbsingen orkade gå upp vid sex-tiden så att jag fick sova en stund till.

Medan jag sov smet gubbsingen och Elias iväg och duschade på servicehuset. Det är verkligen lyxigt att ha allting för sig självt och de hade duschat i varsitt bås. Kul för Elias, han känner sig så stor när han får göra saker på egen hand. Dessutom lärde han sig igår att ta på sig fingervantarna själv, så nu behöver han inte ha oss till det heller när han klär på sig för att gå ut. Store duktige kille. Simon, han somnade efter en stund om (såklart då han var jättetrött) innan gubbsingen och Elias gick iväg och sov en stund till med mig.

Nu under förmiddagen har Elias lekt ute, Simon har sovit, Elias och jag har diskat, och även Blixten McQueen är nu ren. Det är mysigt att ha Elias med sig när man går och diskar, och medan jag torkade disken sköljde han undan de sista skålarna. Bra samarbete. När vi var klara fick Blixten snällt åka diskskjuts hem då Elias inte orkade bära tillbaka honom till husvagnen. Det tar på krafterna att diska.   :)   









(Samma typ av bilder som för ett år sedan, men tillsammans med en större kille bara. Jo, och Blixten istället för en traktor.)   :)
Bye!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!