Morgon och huvudvärk - igen

Åter en tidig morgon. Det är alltid dock en jätteglad Simon som vi lyfter upp ur sängen, han är jätteglad åt att få börja dagen samt vara med oss. Nu tyckte jag att det var lite tidigt att stiga upp halv sex, så gubbsingen tog Simon en stund (han var ändå redan uppe) så att jag kunde ligga och dra mig lite innan jag också klev upp. Även denna morgon vaknade jag upp med huvudvärk och fy för att den inte ger sig. Vi somnade redan vid nio-tiden igår, gubbsingen och jag, och att stiga upp redan klockan sex är inte så farligt då eftersom vi ändå har fått våra åtta-nio timmars sömn. Men, att vakna med huvudvärk gör det hela mycket jobbigare. Fy, vad jag inte tycker om det.  

När det var dags för gubbsingen att åka till jobbet för nästan en timma sedan gjorde jag ett litet experiment. Simon har börjat förstå när någon åker ifrån honom (det har han gjort ett tag nu), och speciellt ledsen blir han varje morgon då han ser sin pappa åka iväg. Simon satt i mitt knä när gubbsingen kom för att säga hejdå, och genast började Simon gnälla och ville ner från min famn. Jag lät honom glida ner på golvet, lät honom hålla i mina fingrar så att han kunde stå framför mig, och följde sedan med åt det håll han ville gå åt. Simon tassade med små steg raka vägen till sin pappa. När Simon väl blev upplyft smilade han jättestort och var så nöjd så nöjd. Det var ingen tvekan alls om vad han ville. Söte lille kille!    :)

Nu somnade faktiskt Simon om för en stund sedan, och jag förstår det då han vaknade så tidigt. Elias och jag ska snart äta frukost och sedan måste vi ta oss iväg till Apoteket nu på morgonen för att köpa hem Ipren. Jag varken vill eller orkar ha ont i huvudet idag igen. Sedan tror jag nog att det blir en tur till ÖppnaFörskolan på förmiddagen, och om det är fint i eftermiddag tar vi oss en utflykt till en helt ny lekpark och leker där. Ska bli kul att se vad Elias säger.  

Ha en bra torsdag!
Bye for now!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!