Allt brukar ordna sig......

Idag har jag äntligen tagit tag i mycket av det som stressat mig, och som jag antog så har allting löst sig utan problem. Varför väntar jag så länge med att tag i saker och ting? Måste allvarligt bli bättre på det så att jag slipper vara stressad och ha ont i magen i onödan.

Bilen är nu inbokad på service nästa månad. Och, den har inte gått för långt, pappa, så det är lugnt.   ;) 
Jag har även varit i kontakt med högskolan då jag tänkt fortsätta med lite studier nästa termin, och jag ska bara maila en kursansvarig för att fixa det sista. Sedan har jag äntligen fått till ett samtal med min chef (även om det var ett lite snabbt hastigt samtal) och nu är det bestämt att jag ska vara mammaledig även hela hösten. Just nu vill jag helst av allt bara vara mamma till våra två småkillar, och det känns jättebra att det kan bli så. Jobba kommer jag att göra resten av mitt liv sedan, och mina snälla arbetskamrater håller med mig, så nu ska jag ägna den här tiden åt Elias och Simon precis som jag önskar. Måste säga att min chef är smart (eller så är alla chefer det?) då hon har planerat in två olika tjänstefördelningar beroende på om jag skulle börja jobba eller ej. Nu vet hon hur det blir och kan köra vidare på den planeringen och jag är nöjd, jag också.     :) 

Nu läggning av småkillar.
Bye!

Kommentarer
Postat av: susanne

Härligt. Längtar mellan varven efter att få vara hemma med min barn, men allt har ju sin tid. Tack vare att jag gott ner i tid hinner jag ändå vara med det kanska mycket.

2012-03-29 @ 20:24:34

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!