En trött och en sjuk

Hittills har Elias klarat sig från ögoninflammation. Jag antar att det var en allergisk reaktion mot någonting han hade härom dagen då ögonen inte har blivit sämre alls. Skönt att han inte blev sjuk. I två dagar har han dock inte sovit lunch utan bara vilat och detta har resulterat i skrik skrik och skrik idag. Åh, så han har skrikit denna eftermiddag. När det var dags för middag ville han inte alls gå in och till slut orkade han inte annat än skrika. Stackars Simon blev rädd och började gråta när han hörde sin bror. Jag tycker det är så svårt att veta om Elias ska sova lunch nu eller inte. Jag tycker nog att han ska sova lunch ett tag till, men att vi snart ska gå över på endast vila. Visst överlever Elias dagarna utan sömn, men han blir trött. Det är istället jag som tycker att det är jobbig med skrik och bråk när hans krafter tar slut. Ska vi fortsätta med bara vila nu? Är det en inkörsperiod och kommer skrikandet ta slut om några dagar? Veckor? Jag känner att jag precis orkar med Simons skrik om dagarna och om även Elias ska börja skrika blir det inte alls bra. Hur ska man tänka???  

Simon, å sin sida, har istället för storebror åkt på ögoninflammationen. Höger öga guckar och blir mer och mer rött, medan vänster också har börjat gucka så smått. Jag har under dagen baddat med kamomillvatten och hoppas att inflammationen går över snart. Stackarn. Det blir till att ringa Gimlins och boka om ondagens fotografering och hålla sig på avstånd från folk. Att åka till stugan passar egentligen perfekt för där är vi långt inne i skogen, långt från folk.

Nu ska småkillarna underhållas en liten stund till innan det är läggdags. 
Bye!

Kommentarer
Postat av: Maddi

Du känner Elias bäst av alla, tror du han behöver sova middag så låt han. Känner du ändå att det är dags att sluta sova på dagen eller korta ner sovtiden är ju sommaren ett bra tillfälle. Mycket att göra och lite mer åkande, kanske till bad och sånt. Skulle han då somna en kort stund i bilen så får han ju ändå en liten nap. I början kan ni ju även lägga honom lite tidigare på kvällen.

2012-06-18 @ 21:23:25
URL: http://Hokori-fallenang.blogspot.com
Postat av: susanne

ja inte är det lätt att vet hur man ska göra. Men Isabell sover numera bara på förskolan.Hon vilar en stund mitt på dagen och ofta blir det även en vilostund medasn jag lagar. Brukar lägga sig vid sjutiden och sover oftast hela natten ibland vaknar hon och vill han något att dricka. Kan tillägga att hon vaknar runt sex på morgonen, förstår inte hur hon orkar. Du får prova dig fram till vad som passar er och Elias bäst.

2012-06-19 @ 10:57:17

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!