1årsfoto och middag ute

Igår var vi iväg till Gimlins och tog 1årfoto på Simon. Han kämpade på bra, vår lille kille, trots att han blev väck tidigare ur sin eftermiddagssömn och trots att han var hungrig. De kort som vi hann ta blev förhoppningsvis bra, men både gubbsingen och jag såg att fotografen missade ett jättefint leende som Simon fyrade av och sedan när det var dags för de sista bilderna orkade inte Simon mer och vi får åka tillbaka nästa onsdag igen.

Efter middagen lyxade vi till det och åt middag ute. Kändes som att vi behövde få lite kvalitetstid ihop i familjen. Helst av allt hade gubbsingen och jag nog gärna lämnat bort småkillarna några timmar och satt oss på en uteservering med en varsin öl då solen sken och det verkligen var en härlig fredageftermiddag, men inte denna gången. Vi unnade oss i alla fall lite god mat, mys och lek (utanför restaurangen).
 


Denna morgon har Elias och jag tittat på Pippi Långstrump för första gången på TV. Han gillar Pippi och vi ska absolut fortsätta med att lyssna och läsa Pippi-böcker samt se på film. Mysigt!
 


Nu dags iväg på familjetur igen.
Ha en skön lördag!
Bye Bye!

Kommentarer
Postat av: susanne

Isabell älskar pippi, det har vi kollat på hela våren och jag börjar bli smått less på henne. Har börjat vissa henne andra astrid lindgren filmer och Lotta på bråkmakar gatan är en ny favorit.

2012-06-16 @ 11:16:21

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!