Idag är det packning som gäller

God morgon!     :)
 
Idag är det packning som gäller här hos oss. Just nu jobbar både tvättmaskin och tumlare för fullt, Elias går runt och plockar, frågar om saker ska med (nyss höll han upp en liten leksaksgris som jag skakade på huvudet åt), och packar ner det jag nickar åt i sin väska. (Om Elias får bestämma får alla leksaker följa med på husbilssemestern med mummu, ukki och kusin Oskar.) Som vanligt ska vi åka ikväll så att småkillarna kan sova i bilen och jag kan få en något så när lugn biltur. Nu när det är ljust sent går det enkelt att köra på kvällen, jag hoppas bara att både Elias och Simon somnar snabbt.
 
När jag känner efter ska jag erkänna att jag är lite orolig då gubbsingen idag ska flyga upp till Sundsvall och sätta ner planet på sjö. Det kommer säkert att gå bra (hoppas hoppas hoppas), men jag är ändå orolig. Dags att fortsätta packa, ta en kort tur till affären, städa ur bilen lite och annat som behöver fixas så att jag slipper tänka på det.
 
Ha en bra torsdag!     :)
Bye Bye! 
 

Kommentarer
Postat av: Johanna

Åh va roligt för Elias! Häng med mormor och morfar på sommarlovet är juh ett måste! Tycker i alla fall jag som varit med min mormor och morfar HELA sommarlovet är jag var liten och dessutom i Finland väldigt långt från mamma och pappa :)

2012-07-06 @ 19:42:14
URL: http://busenochgrodan.blogspot.com/

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!