En rolig helg för alla

Det är åter måndag, men en helt vanlig måndag. Småkillarna leker i vardagsrummet, jag kikar igenom mailen och bloggen, medan gubbsingen sover. Som det ska vara.    ;) 
 
Helgen har varit riktigt skön då det blev två heldagar med Liza och inga förpliktelser. Det är alltid kul att träffa på gamla bekanta, även om jag under helgen slogs av att jag börjar bli gammal. (Det är verkligen en ny generation ute på krogen nu för tiden.) Men, roligt har jag haft och det var det viktigaste.  
 
Elias har det heller inte gått någon nöd alls på under veckan. Han har haft fullt upp med roliga aktiviteter, lek och bus tillsammans med sin mummu, ukki och kusin Oskar. Det blev ParkenZoo, Lådbilslandet samt Upplevelselandet för gänget som planerat och under veckan har inte inte kusinerna alls velat åka hem utan bara velat bo i husbil tillsammans med sin mummu och ukki. Måste vara riktigt bra betyg.     :) 
 
Simon gick det heller ingen nöd på under helgen. Nästan så att han och pappa hittade på en massa roligt de också när mamma inte var hemma och satte stopp. Kommer upp en film alldeles snart.     ;) 
 
Bye Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!