Simon har börjat krångla....

Simon har börjat krångla med maten. Suck, så jobbigt det är och jag blir så frustrerad. Istället för att äta med god aptit och gapa som han har gjort tidigare så sitter han nu istället och slår vänster hand i matstolen, vrider sig åt alla håll, slänger sig bakåt i stolen och försöker greppa skeden när den närmar sig. Visst räknar jag med att det kommer sådana här måltider också, men de senaste dagarna har det varit så här varje måltid. Det är inte alls roligt, och nu börjar orken försvinna. Tidigare har jag varje måltid sjungit Hjulen på bussen, eller någonting annat jag har haft i huvudet, men nu orkar jag inte ens med det. Jag hoppas att verkligen att krånglet tar slut snart. Jag vill att han ska äta ordentligt så att han kan sova ordentligt på nätterna. Eller, är det någonting jag missar????

(Och jo.... jag vet att det finns någonting som heter karma. Och ja, jag vet att jag var så otroligt jättejobbig att mata när jag var liten. Men, jag hade hoppats på att det räckte med Elias och hans krångel, jag hoppades att det skulle vara lite smidigare med Simon.)
Bye!

Kommentarer
Postat av: susanne

tyvärr hjälper det inte att dom blir större. Valter har varit svår matad det senaste halvåret. Men han har nu så smått börja äta själv och det känns bra. Stoppar i sig några skedar innan han börjar kasta runt maten och man får ta över. Testa att ge honom en egen sked, har funkat med valter eller något annat som man kan pyssla med så det bli lite skoj att äta. Nu när jag började jobba hade jag hoppat på att han skulle accepter att andreas matar honom men icke, för ge mat innan jag åker till jobbet och när jag kommer hem på kvällen. Hoppas det vänder snart och blir lättar igen. Valter är som lättast att mata när han är riktigt hungrig.

2012-01-03 @ 21:37:56

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!