Lek med Simon

Jodå, humöret är mycket bättre än imorse. Lite kaffe och lek med Simon, och det blev bättre. Jag har dock inte hunnit vila och då Elias ska hämtas snart så blir det inte mycket vila sedan heller, men eftermiddagen får gå på något sätt.

Simon har nu efter lunch övat på att sitta, det här med att ligga på mage, samt krypa. Han börjar hitta balansen nu och klarar av att sitta ganska långa stunder. Inte så att jag lämnar honom, jag sitter fortfarande bakom honom redo att ta emot, men ändå. Han gillar dock inte alls att ligga på mage, tyvärr, utan rullar runt till rygg nästan direkt. Ställer man honom på alla fyra (dvs håller händerna under bröstet och magen på honom) så blir det genast mycket mer roligare och ser han någonting intressant då (som mina fötter) vill han framåt. Det är alltid något och vi måste på allvar börja träna på detta. En liten stund fick han även stå och hålla mig i händerna, och även då ville han framåt. Lite roligt såg det ut då han använde samma teknik som i gåstolen: han studsade framåt. Får se när han knäcker den koden, att fötterna ska förflyttas en åt gången. Just gå-biten har vi inte alls bråttom med, men jag skulle gärna se Simon vilja ligga mer på mage och så smått börja hasa eller åla sig framåt. Är lite rädd att ryggen inte blir tillräckligt stark om han vägrar.  

Nu, som sagt, ska vi snart hämta Elias. Typiskt att Simon somnade precis. Inte roligt att behöva väcka honom för att åka iväg en kortis och sedan hem igen, men vad göra.  

ByeBye!

Kommentarer
Postat av: susanne

alla barn kryper inte utan börjar med att gå för att sedan komma på detta med krypandet. Så var det för isabell. ingen av mina har varit några magliggar med det har gott bra ändå. Valter knäckte krypkoden under sommaren och då vara han typ 11 månader. Allt tar sin tid och det är inget man kan skynda på.

2012-01-17 @ 17:42:40

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!