Babysim

Då har Simon varit iväg på sitt allra första babysim idag, torsdag. Klockan 13.45 var det dags och jag måste erkänna att jag och gubbsingen var lite lite oroliga för vad Simon skulle säga om att bada i stor bassäng. Sina sex första månader i livet har han inte alls tyckt om att bada och har skrikit skrikit när det har varit dags för bad i baljan. Men, i söndags gick det jättebra, så lite hoppfulla var vi.

Precis som med Elias filmade jag gubbsingen och Simon när de klev ner i vattnet för första gången, och Simon gillade det! Han har varit jätteglad, plaskat, fått två små kallsupar (vilket var mycket mindre än Elias fick första gången), jagat bollar, sprattlat, simmat och utforskat nya leksaker som guppat i vattnet. Jätteroligt att se var det, och jag är så glad att gubbsingen och jag tog oss den här stunden tillsammans med Simon. 



Jag tycker att babysim är jättemysigt och har man möjlighet att gå ska man göra det. Vi vill att våra småkillar blir vattenvana, så bad och sim som är någonting vi måste fortsätta med. De kommande sju torsdagarna har vi nu inplanerade och jag ser verkligen fram emot babysimmet.   :)   

Bye!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!