Åtta månader gammal




Idag blir Simon åtta månader gammal. Han växer, vår lille kille, och det händer saker. Den senaste veckan har han börjat visa lite humör och blir verkligen vrålarg och skriker rakt ut när han har hittat någonting, som han givetvis vill utforska och smaka på, men som vi tar ifrån honom. Jösses, så han skriker.

Sedan får Elias varje dag se till att hålla sina leksaker på lagom höjd så att Simon inte når dem, och med jämna mellanrum rullar Elias iväg med Simon, som sitter i gåstolen, då Simon har kommit för nära till exempel arbetsbänken där Elias leker. Simon har dock lärt sig att kontrollera gåstolen nu och är tillbaka ganska snabbt hos Elias, eller där han nu vill vara, så det brukar sluta med att Elias drar in Simon i köket. Studerar man Simon i gåstolen ser man att han faktiskt börjar ta steg framåt i den, istället för att studsa fram som han har gjort tidigare.

Att ligga på mage är fortfarande inte alls populärt, och lägger man Simon på mage rullar han efter högst en minut över på rygg igen. Att sitta och leka med sina leksaker är dock helt ok, men helst går han runt i gåstolen och utforskar sin omgivning.

Som sagt, det händer mycket nu. Växer, det gör han i alla fall vår Simon, och det ska bli spännande att se vad nästa månad för med sig. Tänk, åtta månader redan......    :)

Bye!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!