Tjatig

Igår kväll for vi hem och det gick bra att åka hela vägen. Kvällstid är det mycket färre bilar ute på vägarna, så det gick bra att både åka i lite lugnare tempo på de stora vägarna samt hålla lagom distans till bilarna längre fram. Jag har som sagt blivit mycket mer försiktig nu när jag åker bil på vintervägarna. Klokt kanske.

När vi hade satt oss i bilen igår kväll pratade Elias och jag igenom morgondagen lite (alltså denna dag) så att han skulle vara förberedd på dagis etc. Då det var kväll tyckte jag sedan att Elias skulle försöka somna i bilen direkt, istället för att sitta och prata, och som vanligt när han ska sova sade jag att jag älskar honom. Elias, som antingen hörde mig men inte brydde sig så mycket i vad jag hade sagt eller inte alls hörde vad jag sagt, undrade något helt annat som svar. För att vara säker på att han hade hört mig sade jag åter efter några minuter att jag älskar honom och fick svaret:  

-  Jag vet det. 


Hmmm.... jag undrar om jag är lite tjatig ibland? Men, vissa saker får man säga hur många gånger som helst. Eller?    :) 

Idag, måndag, blir en lugn dag här hemma. Jag är fortfarande trött efter bilresan, och då Simon har sovit oroligt inatt (antagligen för att han är lite förkyld och näsan rinner på honom) finns det inte jättemycket kraft kvar till annat. Elias är iväg till dagis i några timmar till så jag ska packa upp väskor och plocka med annat en stund nu.

Hoppas ni får en bra måndag!   :)
Bye!


Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!