Kalla fossingar

Tisdagmorgon. Vi har åter haft turen att få sova bra inatt och hela familjen är utvilad. (Jag gäspar men känner mig ändå avslappnad och utvilad.) Elias har sovit bredvid mig hela natten, och visserligen sparkat på mig lite då och då, men det har ändå gått bra. Simon har ammat en gång, sedan kommer jag inte ihåg att jag lyfte tillbaka honom i spjälsängen men eftersom han låg där när vi vaknade på morgonen måste jag ha gjort det. Lite skrämmande att vissa saker går av automatik, men sovit har vi som sagt gjort. 

Nu imorse och vid frukostbordet satt Elias och jag och pratade om att han inte får sparka på mig när han sover i vår säng. Givetvis förstår jag att han, eller att man själv, inte alltid har koll på hur man rör sig i sängen men ändå tänkte jag att jag ska nämna det för honom ifall han vaknar till på natten och någonstans i bakhuvudet kommer ihåg att han inte ska sparkas. Svaret jag fick var:

- Men... Jag skulle ju värma mina fötter under dina ben, mamma!


Jaha..... Så det var det han gjorde, och givetvis måste han få värma sina fossingar när han blir kall. Jag ska dock påminna honom om att det kan vara bra att ha strumpor på sig så att fossingarna inte blir kalla när han sover. Skönas för oss alla, tror jag.    :)

Idag har jag inte bestämt mig för vad vi ska hitta på. Elias vill iväg och handla mat. Vi får se, vi får ta dagen som den kommer. Idag finns inga måsten i alla fall, och det är skönt. Hoppas ni får en bra tisdag!

Bye Bye!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!