Kamomillvatten

En gammal huskur mot ögoninflammation är tydligen att badda ögonen med kamomillvatten (eller kamomillte om man nu vill kalla det det). Och, det hjälper faktiskt. Jag tycker redan att Simons ögon ser bättre ut; de är mindre guckiga och röda. Nu kan det givetvis vara så att den värsta inflammationen är på väg att lägga sig, men oavsett så är det bättre. Så, jag ska fortsätta badda med kamomillvatten och hoppas att Simon smått förstår att det faktiskt hjälper så att han inte skriker sig hes varje gång jag gör det.




Tydligen kan man även badda ögonen med kallt kaffe när man har ögoninflammation, med det känns lite väl tufft att ta på Simon. Kamomillvatten känns bättre, det låter mildare. Skulle jag bli sjuk så kommer jag dock testa allting för att så snabbt som möjligt bli av med inflammationen. Än så länge har jag haft tur och slipper.

Bye Bye!

Kommentarer
Postat av: Johanna

det är så träligt med ögoninflammation. Vi hade det precis innan jul förr förra året, alltså precis innan vi skulle gifta oss. Dante kom hem från dagis med rödsprängda ögon från dagis en dag och så var det kört. BVC tyckte oxå att vi skulle hålla ut, och visst det gick över.. efter 1,5 vecka! och lagom till det la sig för honom så fick Irma och då var det dagarna innan jul, men då sa jag till BVC att vi kan inte ha detta över julhelgen så då fick jag medicin, vilket var tur för Rickard fick oxå sen i mellandagarna. Och får man medicin så smittar man inte längre!

2012-02-08 @ 14:42:01
URL: http://busenochgrodan.blogspot.com/

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!