Elias - 3år!

Idag, den 14februari 2012, fyller vår Elias tre år! Vår kille blir verkligen stor. Imorse väckte vi honom med sång och paket, vilket till en början inte alls var populärt då han gärna hade sovit vidare, men sedan blev det glada rop när han fick öppna paketen som låg på sängen. Elias är nu en lycklig ägare av ett första trumset samt en keyboard med tillhörande mikrofon, och efter dagis har det spelats och sjungits, högt. Just nu står allting på Elias rum, men så småningom får vi kanske flytta ner musikhörnan till källaren ifall det är så att han börjar väcka oss tidigt med sång och egenkomponerad musik.   :)    Sedan har Elias farit runt med sin nya lastbi, samt byggt lite lego.  

Även på dagis har Elias firats och det var en stolt kille som jag hämtade hem. Han hade fått ett litet kort, samt ett memory i födelsedagspresent. Ikväll har han spelat memory på sitt sätt och parat ihop korten, och någon annan eftermiddag eller kväll när det är lugnare här hemma får vi spela tillsammans.

Under kvällen blev det också presentöppning då farmor var förbi med födelsedagspresenter från henne själv, samt kusinerna i söder. Elias fick båten Elias i form av en film och en leksaksbåt. Den senaste tiden har han faktiskt börjat gilla båten Elias, så det var lite kul. En annan leksak saknade dock smådelar och föll lite i bitar när Elias lekte med den under kvällen. Synd, hoppas att den går att byta. Tycker nog att leksaker ska hålla för lek längre än några minuter? 

Tidigare har Elias även fått en liten, samt en lite större, Lego-låda av sin kusin Oskar, morbror Tommy och moster Karin. Jag tycker de är jättecoola och dessa kommer verkligen till använding nu när det blir mer och mer lego.   :) 


 Älskar dig, Elias, så otroligt jättemycket!
Bye Bye!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!