3års-kontroll

Då har Elias varit iväg på treårskontroll på BVC och allting gick jättebra. Han var som vanligt lite reserverad till en början, men sedan pratade han på med sköterskan så att hon inte riktigt hann med att anteckna allt hon skulle. Elias följer i alla fall sin egen vikt- och längdkurva, och kan både kludda på papper samt landade på båda fötterna när han hoppade ner från vågen. Annars när Elias hoppar gör han galopphopp, inte jämfotahopp, så det får vi så småningom öva lite på. Prata kan han också, så det är vi inte alls oroliga för.   ;)

Lite kul var det att se Elias på elefantgungan som de har i väntrummet på BVC. På den gungade han när han var liten och vi gick iväg på kontroller, och det var lite skillnad på storlek på kille när han gungade på den idag. 

När vi var färdiga med treårskontrollen fick Elias välja en liten leksak att ta med sig hem, och det blev en liten snurra. Den har han nu snurrat på hemma, och nu är den försvunnen. Typiskt småsaker att de försvinner. Jag är i alla fall glad att allting är som det ska med vår treåring (tänk, tre år redan!) och hoppas att vi inte behöver återvända till BVC förrän nästa årskontroll.


Lite fundersam när det skulle vägas och mätas.



Men, glad när han väntade på sin tur i väntrummet......



.... och en liten 11månaders Elias. Så söt!



Bye Bye!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!