Förkylning på gång och två egna PersonligaTränare

Det är någonting som ligger och lurar i kroppen men inte riktigt vill bryta ut känns det som. Idag är det tredje dagen jag går på Ipren då det under vänster öga har bultat igen och jag har haft huvudvärk. Så, tyvärr försvann förmiddagen idag iväg utan att vi gjorde någonting alls och jag försökte mest orka med det mest nödvändiga. Ingen spännande förmiddag alls. 
 
Efter lunch och mellanmål hade dock huvud- och bihålevärk släppt så jag och småkillarna tog oss iväg till dagis på lite lek. Elias var glad åt att få vara tillbaka och cyklade runt runt på gården, och även Simon trivdes vid lekstugan som står i en stor sandlåda och där lekte han med gruset (så pass mycket att jag fick klä av honom kläderna då en stor del av sandlådan följde med i byxorna). Får se om vi imorgon åter tar oss iväg till dagis en sväng och stannar en lite längre stund då det gick bra idag. 
 
Ikväll har vi sedan tagit en PowerWalk och det känns skönt att vi tagit oss ut några gånger nu. Hoppas bara att vi orkar hålla i det och att det inte är några förkylningar, sjukdomar eller jobb som ställer till det. Väl hemma, efter vår PW, satt jag en stund på min pilatesboll med exertubes för att låta kroppen kämpa lite ytterligare och upptäckte då att jag faktiskt har en personlig tränare här hemma. Han visade sig redan igår på vår PW runt Lunedet då han i början tjoade "Bra kämpat, mamma!" där jag gick. Och, idag dök han upp igen: Elias, som stod framför mig,  peppade och tjoade "Kom igen då! Kör då!". Sedan måste jag ha sett väldigt koncentrerad och kämpande ut när jag tränade armarna då plötsligt både Simon och Elias stod framför mig och också spände sig som bara de kan göra. (Så som de oftast gör när vi sitter vid matbordet.) Jag kämpade på med mina övningar och de stod och spände sig framför mig, men till slut kunde jag inte hålla mig för skratt och fick avbryta min träning. De är så söta. Älskade småkillar. Två personliga tränare som tjoar och klättrar på mig när jag tränar så att jag verkligen tränar balansen och styrkan.    ;) 
 
Nu dags att sova. 
Bye Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!