En liten tur till Furuviksparken

I eftermiddags tog jag och småkillarna en liten tur till Furuviksparken för att kika lite på aporna samt åka karuseller. Aporna var dock inte riktigt på humör idag och sprang mest och gömde sig, så dem får vi hälsa på någon annan gång igen. Men, vi lyckades se en ekorre som sprang runt, samt träffade på tre lååånga gubbar med styltor (som Elias kallar dem). Denna gången var han faktiskt inte rädd för de långa gubbarna, Elias, utan mest fascinerad och tittade på dem länge länge. 
 
På tivolit åkte vi alla tre bilbanan och tyckte nog alla tre att det var jättekul. Jag försökte hinna med att fotografera minerna på Elias och Simon, men det var svårt. När bilturen var slut och vi skulle stiga av blev tyvärr Simon jätteledsen och skrek rakt ut då han helst hade velat fortsätta åka bil. Han vet vad han tycker om den lille mannen. Elias fick även köra lastbil, samt fånga ankor i ankdammen. Vinsten i ankdammen blev en liten rosa orm som han blev väldigt förtjust i, och den har fått lov att sova med honom i sängen inatt. 
 
 
 
 
Även om det blev endast en liten tur idag så var det kul att komma iväg, och det kändes jätteskönt att veta att det inte gör något att bara vara iväg några timmar då vi har säsongskortet. Förhoppningsvis hinner vi dit någon mer gång innan de stänger för denna säsong. Vi har fortfarande åkkuponger kvar och dem måste så klart åka upp.    ;) 
 
Bye Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!