Kottkrans

Då är Elias hemma från dagis. Upptäckte härom dagen Elias kottkrans i glasskåpet på dagis och tyckte den var så fin, så givetvis var jag tvungen att fotografer den. Hoppas Elias får ta hem sin krans snart så att vi till julen kan hänga upp den här hemma. Kan inte låta bli att tycka att det är mysigt med hans alster.   :) 
 
I och med att jag inte om dagarna finns med Elias på dagis är det sällan jag får eller kan se honom leka med de andra barnen där. När vi hämtade Elias idag satt han och lekte med några kompisar och jag passade på att knäppa kort. Givetvis hann Elias med att vända ryggen till, men han lekte med tjejerna i alla fall. Sedan konstaterade jag att det inte bara är att smyga fram kameran och ta kort då jag fortfarande inte har skaffat mig en ny lite fungerande kamera. Nu när jag vill knäppa kort är det stora klumpiga systemkameran som åker fram och alla ser det.






Ojojoj.... upptäckte det nu. Förskola förskola förskola heter det och ingenting annat. Det tar tid att vänja sig vid att säga rätt. F'låt, Susanne!    ;)

Bye!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!