Jägersbo camping i Höör.





Jägersbo camping i Höör, det är här vi bor. Mitt i Skåne. Vi i vår lilla familj och sex glada pensionärer. Det kan nog finnas några till på denna camping då vi sett bilar intill andra husvagnar, men vi är inte många inte. Det å andra sidan har inte stört oss alls, utan vi har njutit av lugnet för fullt och bara varit hela dagen idag.

Jägersbo camping är en fin, ren och fräsh camping som ligger intill Ringsjön, och sommartid är det nog jättefint här. När vi var ute innan lunch fick Elias leka av sig i den lilla lekparken som finns här, och han var hur nöjd som helst. Jag passade på att kika ut över sjön där jag såg en som åkte skridskor. Nästa vecka ska det tydligen hållas någon tävling här, en tävling som vanligtvis hålls i Tyskland men som på grund av dåligt is där flyttas hit. Vilken tur för campingen, att få hit en massa folk så här års, tycker jag. Sedan berättade en av de glada pensionärerna för gubbsingen att de håller på att flytta hit från en annan camping på andra sidan sjön då den campingen har höjt priserna för året-runt-boende. 16 andra husvagnar kommer att flytta till denna camping, vilket också måste vara riktigt bra. När vi gick runt och såg oss omkring under dagen såg vi att många har det riktigt ombonat kring sina husvagnar, vissa har till och med två-tre förtält. Ett förtält blev jag riktigt imponerad av: nu när det är igenbommat ser det ut som en liten stuga. Coolt.    :)



 





Sedan har vi blivit bjudna på både Internet och duschkort här på campingen, vilket också känns jättetrevligt. Så, gubbsingen och jag har kunnat kika igenom mailen och imorgon ska jag åter njuta av en varm dusch på morgonen. Det är konstigt det här med camping...... Hemma är det inte alls roligt att ta tag i disken, oavsett om det gäller handdisk eller diskmaskin. Men här, ja här är det avkopping att packa med sig disken, gå iväg till servicehuset och tillbringa en stund med disken där för att sedan återvända till vagnen med rena tallrikar, muggar och allt vad det nu kan vara. Eller, så är det bara jag som är knäpp.....   ;)

Nu dags att sova. Nighty-Night!


Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!