Kolmården.

Idag har vi spenderat dagen på Kolmården och det har varit en helt perfekt dag. Vi har kikat på apor, lejon, elefanter, giraffer, björnar och en massa andra djur. (Jag kan inte låta bli att tycka att djuren blir mäktigare och mäktigare varje gång jag ser dem.) Vi har hälsat på Bamse, ätit farmors köttbullar, åkt linbana, sett definshowen och lekt i den stora lekparken. Medan killarna sov eftermiddag passade jag och gubbsingen på att ta igen oss med en kopp kaffe och lite gotta. Vädret har varit perfekt: solen har varit framme hela dagen, men det har ändå inte varit för varmt. Som sagt, en perfekt dag.   :)

Kolmården är verkligen gjord för barn. Vi började dagen med ett besök i Bamses värld och lek där. När vi hälsade på Bamse tyckte Elias att han var jättestor (och lite läskig, tror jag) och vågade inte alls sitta i hans knä. Men, att betrakta på avstånd från pappas famn gick bra. Avslutade dagen gjorde vi i lekparken och Elias har verkligen fått leka av sig. Gubbsingen frågade Elias, medan vi åt middag, vad som var roligast idag, och Elias svarade 'Åka den stooora rutschkanan'. Och, det var kul att Elias vågade sig på den i lekparken, för den är verkligen stor. Dessutom vågade Elias testa att klättra upp för en liten klättervägg - och klarade det! Nu hoppas vi att Elias sover hela natten, för han är trött efter dagen.

Simon har mest sovit i vagnen idag. Ibland har han vaknat till, meddelat att han är hungrig och ätit, för att sedan somna igen. Han vaknade faktiskt till de sista minutrarna under delfinshowen, så den har han också sett lite.

Dagen i bilder:
(Vi har experimenterat med min kamera idag, och färg samt skärpa blev som tur var bättre mot slutet av vår dag. Jag ber om ursäkt för mindre bra foton.)































Bye Bye!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!