i-landsproblem.

Idag har vi haft en färddag då vi har åkt från gubbsingens syster till Gnosjö och High Chaparrals camping. Det går väldigt smidigt att ta sig från en punkt till en annan då killarna sover, så det kör vi på. Sedan har vi även märkt att 20mil/resdag är lagom långt. Det blir ändå små stopp och annat som tar tid, så längre sträcka är inte att rekommendera.

Väl här fick vi dock problem. Vi fick en campingplats med el, precis som vi önskade, och en relativt bra plats ganska så nära den lilla sjön här. När vi väl skulle parkera försökte vi tappert, men konstaterade efter en stund att campingplatserna antingen är för små, eller så har vi en alldels för stooor husvagn. Det gick helt enkelt inte att få in husvagnen på platsen, och när vi väl tryckt in den något sånär, kunde vi inte fälla ner stödbenen då marken var alldels för ojämn. Förutom vi, var det även andra husvagnar som kämpade och tillslut fick byta plats. Det måste vara ett av dagens i-landproblem: att inte kunna campa där man vill om man har en stor husvagn.

Så, nu har vi fått en ny plats, långt från civilisationen här på campingen. Men, husvagnen är på plats och vi lagt killarna. Det blir tyvärr lite väl sena kvällar ibland, men det tar vi tag i när vi återvänder till vardagen. Nu ska gubbsingen och jag ta en lugn kväll och vi hoppas att morgondagen blir fin och solig så att vi kan vara ute, bada och leka.

Bye Bye!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Låter helt underbart att ha ungar som sover på morgonen! Speciellt under semestern :) Njut och var glad, gå upp tidigt får ni nog av i alla fall sen (om ett år) när vardagen kommer igång på riktigt. Mina vaknar gärna halv sex om dom inte chockar lite och sover till halv sju, och det spelar ingen roll när dom gått och lagt sig!kram på er! Låter som ni har en härlig semester. Här jobbas det fortfarande.. men bara ett par dagar kvar nu.

2011-07-12 @ 06:30:00
URL: http://busenochgrodan.blogspot.com

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!