Rygg till mage

Det är nyårsafton år2011, den sista dagen detta år. Och, nyss rullade Simon runt från rygg till mage, och tillbaka ganska snabbt igen, för första gången! Blir enkelt att komma ihåg dagen, och jag är jätteglad här hemma. Även Elias rycktes med i mina hurra-rop och tyckte att det var roligt att Simon vänt sig. Söta småkillar.    :) 

Natten har dock varit lite jobbig då jag plötsligt blev illamående. Jag tror inte jag är magsjuk och jag har inte fått vinterkräksjukan, men någonting spökade inatt, vilket inte alls var kul. I samma veva inatt vaknade Simon till och hade svårt att komma till ro, vilket inte alls gjorde saken enklare. När jag vaknade var illamåendet över, som tur var, och jag hoppas den håller sig borta.

För övrigt gick troligen tvättmaskinen här hemma sönder igår, vilket inte alls är roligt. Den har låtit lite skumt ett tag, och vägrat centrifugera ibland, men ändå fungerat. Nu dock går det inte ens att öppna luckan och ta ut tvätten som ligger i. Suck, säger jag. Inte alls kul när pengar måste läggas på sådana saker, och utan tvättmaskin är det svårt att klara sig. Som tur var har jag hunnit tvätta småkillarnas kläder, samt Simons kräkhanddukar, så dem går det ingen nöd på. Men, allt annat......

Nåja, idag ska jag försöka undvika att tänka på alla sådana mindre roliga saker och bara vara med småkillarna och ta vara på dagen. Jag har funderat på om det är någonting jag vill hinna med detta år och kommit fram till att jag ska försöka hinna med att höra av mig till några nära och kära som jag inte har pratat med på länge. Tänk att tiden rinner iväg så och att man inte hinner med. Eller, så handlar det kanske om prioriteringar? Idag ska jag i alla fall prioritera familj, prat och vänner.   :)

Bye Bye!

Kommentarer
Postat av: Helen.HUSnrNIO

Gott nytt 2012!

Helen.HUSnrNIO

2011-12-31 @ 17:31:15
URL: http://husnrnio.se

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!