Pepparkakor och pepparkakshus

När Elias vaknade efter lunchen bestämde vi oss för att baka lite pepparkakor, och det har vi ägnat resterande del av dagen åt på ett eller annat sätt. Efter att jag har gått och småätit pepparkaksdeg lite så fanns det inte så mycket deg kvar att baka av, men några pepparkakor blev det och Elias var jättenöjd. Jag kan tänka mig att han lätt skulle kunna leva på pepparkakor om han bara fick. Sedan är han lite lik mig och tycker jättemycket om pepparkaksdeg. Men, jag tror att det ska vara min pepparkaksdeg då den är godast. Givetvis. Eller, mummus då det är hennes recept som går vidare.   :) 

När pepparkakorna hade gräddats var det dags att bygga ihop vårt allra första pepparkakshus. Jag måste säga att det var lite kul, även om förutsättningarna inte var helt optimala då vi lite för sent kom på att vi har slängt vår sprits. Men, vi kämpade hårt och gjorde vår bästa, och fick tillslut ihop ett pepparkakshus. Lite nöjd är jag. hihihi....  













Nu är det städ och disk efter eftermiddagens bakverkstad som ska fixas. När småkillarna sover vore det skönt att inta soffläge, men jag är rädd för att gubbsingen har förberedelser inför kommande arbetsvecka, medan jag måste fixa tvätt, sortera och dona inför veckan jag med. Så, dags att sätta igång.  

Bye Bye!

 


Kommentarer
Postat av: susanne

min pepparkaksdeg är godast, bakar ut typ hälft resten sparar vi för att äta som den är mums.

2011-12-11 @ 20:53:21

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!