"Stoor traktor".

Usch fy och blä för vilken dag det har varit på jobbet idag. Jag tycker så synd om mina elever som faktiskt vill lära sig, vill jobba i skolan, och som blir lidande sådana här dagar. Jag längtar efter att få undervisa igen, istället för att vara arg, skälla och vara en riktigt hemsk människa som ingen gillar. Som inte ens jag gillar. Åh vad jag är trött på det. Suck.....

Glädjen i livet är just nu vår lille kille som är så duktig och som utvecklas varje dag. Det är så underbart härligt att hämta honom på dagis när han kommer springande med öppna armar och slänger sig runt halsen på mig. Det är så jätteroligt att höra honom förklara vad han har gjort på dagis, även om både jag och dagisfröknarna får använda vår fantasi för att tolka hans gester och ord.   :)

Idag, när vi efter dagis körde upp på vår gata, såg Elias en traktor. Väl ute ur bilen stod han och tittade på traktorn ute i regnet, och ville inte alls gå in. Elias älskar traktorer. Ikväll, pratade vi om traktorn, den stora traktorn som vi såg, och vår lille kille säger "stooor traktor". Vår lille kille satte ihop två ord!!! Och, han förstod nog betydelsen av ordet 'stor'. Åh så glada vi är! Under helgen satte han också, tror vi, ihop två ord, men då hörde vi inte riktigt och tänkte inte mer på det. Men, idag så! Nu tror jag i och för sig att det är helt normalt och inte alls speciellt för en liten att börja lägga ihop ord, men som förälder blir man jättestolt. Gubbsingen och jag är i alla fall jättestolta. Fånigt kanske, men det är vi. 

Nu är det dock läggdags igen och jag hoppas hoppas att morgondagen blir en bättre dag. Tänk så härligt det vore om jobbet flöt på och dagarna var roliga, och man hade tid och kraft till att göra roliga saker, som att träffa sina vänner. Åh, vad jag saknar mina vänner som jag inte har pratat med på jättelänge nu då annat har tagit tid. Måste ändra på det igen helt enkelt.

Nighty-night!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!