Börjat leka.

Nu är vi hemma, Elias och jag. Vi har fått i oss mat och ska leka hela kvällen. Eller, den timman som nu är kvar av kvällen. Gubbsingen är iväg på resa med jobbet, så det blir tidig kväll här hemma.

Imorse när gubbsingen hade vaknat till kom Elias fram till honom med både strumpor och tröja som han ville ha på sig till dagis. När han fått på sig byxor och såg ett annat par som jag hämtat upp ur tumlaren, ja då ville han absolut ha på sig dem istället. Och, det fick han. Lille killen! Att han redan nu har börjat välja kläder, 1 1/2år gammal.

Sedan har Elias börjat leka med sina nallebjörnar, vilket är jättekul tycker jag. Han lägger ner dem för att sova i sin lilla soffa på kvällarna, och på morgnarna väcker han dem. Givetvis är det jag som undrar om han inte ska väcka nallarna, men ändå. Det viktiga är att han lär sig att leka med sina leksaker på riktigt, och rollekar om något är väl bra för fantasi och utveckling? Eller????

Så, nu ska vi upp och se hur nallarna mår. Medan han donar om dem ska jag försöka ta tag i tvätthögen som bara växer och växer. Suck....

Bye!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!