Äntligen helg!

Äntligen helg efter en intensiv vecka! Planen är att vi bara ska ta det lugnt, njuta av att bara vara, och inte göra något vettigt alls. Visst vore det väl skönt om man fick ha det så ibland.

Elias klädde nyss på sig och gick ut själv för första gången. Eller, han tog på sig gummistövlarna och mössan själv, fick lite hjälp med jackan, sade sedan 'gunga!', öppnade ytterdörren och klev ut. Jösses! Det är första gången han har öppnat ytterdörren själv och vi måste absolut börja låsa den så snart vi kommer in så att han inte smiter ut när han får för sig det. Det går så fort nu. Vår lille kille lär sig saker varje dag som gör att han utvecklas. ojojojojj....

När jag hämtade Elias på dagis idag bad dagisfröknarna om ursäkt och sade att de förstod om vi inte skulle våga lämna kvar honom hos dem mer. Mitt på pannan har Elias nämligen en stor blå bula efter att ha flygit in i kompostlådan i köket. Förra veckan fick han också ett blåmärke på pannan som nu endast syns lite lite, och igår blev han biten i handen av en liten tjej som blev irriterad på honom för att han ville ha leksaken som hon hade. Jag kan inte göra något annat än att le och skaka på huvudet, för jag antar att Elias kommer att skada sig på olika sätt när han leker och upptäcker världen ett antal år framöver. Dock måste han lära sig vänta på sin tur när det gäller leksaker och annat, och det ska vi jobba på. Men, att ramla och slå sig kan man nog inte undvika???

Nu ska vi ta en promenix hela lilla familjen. Elias får bestämma tempo och vi ska bara njuta av frisk luft och av att vara tillsammans. Det är inte så ofta vi hinner det känns det som, så nu ska vi passa på.

Bye!


Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!