Familjelivet.

Vi är osams här hemma. Vet inte om det är någonting man egentligen ska skriva om i bloggen, men nu gör jag det i alla fall. Det är inte alltid lätt att få familjelivet att gå ihop. Önskar att allting alltid vore rosenrött och underbart, men det är det inte. Inte här hemma i alla fall. Beundrar de familjer som fixar detta, och undrar hur de gör. Vad hemligheten är.

Jag är trött, jättestressad för att inte hinna med all planering och alla förberedelser på jobbet, får inte tid till detta då P har fullt upp med sina möten och sitt jobb, och detta har resulterat i magont. Är med andra ord inte alls längre upplagd för en resa och skulle just nu bara vilja stanna hemma istället. Strunta i precis allt.

Men, självklart kommer jag inte strunta i allt utan stressa vidare, vara trött, ha ont i magen och må dåligt. Suck..... Nu till jobbet på min lediga dag för att hinna med så mycket som möjligt under en timma, innan P ska åka på sina möten.

Bye.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Sitter på jobbet idag jag också och läste ditt inlägg. Ami, sänk ambitionerna så att du inte går under. Du har ett litet barn och kan endast göra det du kan och inte mer. Jag vet själv hur tufft det är när barnen blir sjuka och man ändå måste utföra jobbet men vem tackar oss i slutändan för att vi sliter? Säg till om det är något jag kan hjälpa dig med på jobbet som underlättar...Släpp jobbet och njut av en underbar semester!!

2010-11-03 @ 09:41:45

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!