För första gången.

Igår träffade vi vår andra lilla knyte för första gången. Jättekul och jättespännande! Det var en livlig liten krabat som lekte titt-ut med oss. En livlig liten krabat som är jättelik sin storebror. (Kan vi säga så redan nu?????? Men, det såg verkligen ut som det.) Efter undersökning och beräkningar mår vårt knyte bra och beräknas komma runt den 19maj 2011. Hoppas hoppas hoppas bara att allting kommer att gå bra nu....

En sak som jag dock saknar är förväntningen och känslan vi hade när vi väntade Elias. När vi väntade vår lille kille visste vi ingenting om någonting. Inskrivningssamtalet var spännande, första ultraljudsbesöket var spännande då vi inte visste hur det skulle vara, hur det skulle gå, att höra hjärtat för första gången var spännande, ja allt var spännande. Det känns lite orättvist mot vårt andra lilla knyte att vi inte har riktigt samma känsla nu. Visst är vi jätteglada, förväntasfulla och så, men det är inte riktigt samma sak och det är synd.

Nu ser vi dock fram emot första sparkarna som jag ännu inte känt av än. Vi vet nu i alla fall att allt är bra och att vi inte behöver oroa oss - och det är perfekt.


Bye Bye!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!