Tillbakablick på året 2010.

År 2010 började med att vår lilla familj, tillsammans med mina föräldrar, samt bror med familj åkte till Sälen en veckan. Elias och hans kusin Oskar kröp runt för fullt, och så snart tillfälle gavs norpade Elias åt sig någons fingrar så att han kunde öva på att gå. Min morbror och hans flickvän gjorde oss sällskap mot slutet av veckan, och på kvällarna var det Wii som gällde. Gubbsingen och jag hann även med några skoterturer uppe på fjället. Och, jag var mörkhårig!  







I februari fyllde vår lille kille ett år. Födelsedagen firades med frukost tillsammans med närmsta familjen då vi sedan skulle iväg till Västerås på Elias tremännings dop. Två veckor innan sin 1års-dag lärde sig Elias att gå, och sedan dess har han tagit sig runt här hemma precis som han vill.





Påsken firades hemma och hos mina föräldrar. När snön väl smält var det enklare för Elias att gå ute och utforska saker och ting, och en kort promenad tog mycket längre tid än beräknat, varje staket och vrå skulle studeras. Varje vecka blev det även besök på Öppna Förskolan och lek där, vilket Elias stormtrivdes med. Under hela våren pågick även rusten av källaren och vi är riktigt nöjda med våra gubbar som slet så, och fixade allt allteftersom vi kom med idéer och förändringar. Inredning av gillestugan kvarstår dock.








Sommaren började med en kryssning till Helsingfors med mamma och pappa och bror med familj, och innebar sedan camping och träffa släkten på olika håll. Först var vi upp en sväng till stugan och träffade gubbsingens kusiner, och även Elias tremänningar, sedan blev det tur med husvagnen ner till HighChaparral och Göteborg, via Ullared. Besök och bad i Furuviksparken och annat kul hanns med, och jag och gubbsingen hann fylla år vi också. Ska även nämnas att min bonussvärfar Roger Nordén gick bort den 27maj, och honom saknar vi fortfarande jättemycket.  











 










Hösten har gått i jobbets tecken för gubbsingen och mig, och dagis för Elias. De första två veckorna på dagis var inte alls roliga, tyckte Elias, som satt i sin vagn, med nappen i munnen och snuttefilten i handen. Nu dock stormtrivs han där och det är inga problem att åka iväg på morgnarna. Ett skönt avbrott var resan till Thailand med närmsta familjen, och den mörka hösten i Sverige blev inte alls jobbig. Hösten har även, för första gången, gått i bloggandets tecken och kul är att familj, släkt och vänner hittat hit.    :)






Det är inte lätt att välja ut bilder som tagits under ett år. Jösses... Men, dessa ovan är i alla fall några som får gestalta året som gått. Nu kvarstår endast några timmar av år 2010 och vi ska bege oss till kompisar i Sund. Gubbsingen, Elias och jag passar på att önska alla ett Gott Nytt 2011! Tack för i år och Tack för allt!!!!

Bye!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!