Räfsnäs camping

Vill man bo lugnt med fin utsikt i närheten av Ludvika är Räfsnäs camping ett bra alternativ. Egentligen var Räfsnäs vårt andra alternativ, och när vi kom hit i fredags kväll var det halvt snöstorm, så vi hade inga stora förhoppningar. Men, när snön smält bort och solen värmer på är det mysigt här. 
 
Campingen som ligger vid en sjö är i sig inte alls stor, det finns 45st husvagnasplatset här, samt fyra grusparkeringar. Receptionen ligger i en söt liten stuga med staket, och intill ligger en liten minigolfbana. De som vill tälta kan göra det under äppelträden. Det byggs även ett nytt litet servicehus med toaletter och duschar som kommer att stå klart till sommaren. I huvudbyggnaden finns även rum att hyra och frukost till de beoende där. 
 
Några bilder från Räfsnäs camping; 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
foton tagna med min iPhone 
 
 
 
Nu var vi de enda campinggästerna på Räfsnäs camping denna helg, så bilden över campingen gör den inte alls rättvisa. Dessutom ligger killarnas cyklar slängda huller om buller på gräset. Vi som tycker om lugn och ro gillar dock när vi nästan är själva, och nu när det bara var vi kunde killarna cykla runt runt på campingen utan några som helst problem och utan att störa andra. Ska vi till Ludvika igen kan vi absolut tänka oss att komma tillbaka till denna camping. Kommer vi vintertid vill vi nog stå på samma plats som vi gjorde idag då det är bäst dränerat där och nära till huvudbyggnaden. Kommer vi tillbaka sommartid vill vi nog ha en plats närmare sjön så att vi får njuta av den utsikten.
 
Så, tips tips till er om ni också ska besöka Ludvika någon gång, campa och njuta av lugnet.  
Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!