Söndagmorgon på Phi Phi Island

God morgon! 
 
(null)
 
 
 
Tanken var att vi igår bara skulle ta en dagstur hit till Phi Phi Island, men då det tog tid att ta sig genom lunch och shopping, och då det var lågvatten på stranden så det nästan inte gick att bada, bestämde vi oss för att stanna här två nätter istället. Kvinnan i receptionen var jättesnäll som hjälpte till med bokning, och vi fick en jättefin strandvilla som vi nu bor i. Att få vakna till utsikten på bilden ovan, och ligga här och blicka ut över havet är lyxigt. Så underbart! 
 
(null)
 
 
Igår eftermiddag hann vi endast med att bada i den egna lilla poolen, sedan blev killarna trötta, vilket de inte alls led av då de upptäckte att Netflix finns på TVn. Dessutom har Elias lätt öroninflammation och behöver vila, så det gick bra. Så, killarna åt pizza-middag i villan och sedan gick P och jag ut och åt middag på stranden. Så mysigt. 
 
Avslutar med kort på nöjda killar igår: 
 
(null)
 
(null)
foton tagna med min iPhone 
 
 
 
Nu, frukost. Sedan får vi se vad vi hittar på här på Phi Phi idag. Vi behöver bland annat köpa några nya tröjor då vi inte hade räknat med att stanna här och då inte packade med ombyte. Jag som är frusen och vanligtvis sover i pyjamas har inatt sovit i morgonrocken. Så, lite för att klara en dag till.       
 
Ha en skön söndag! 
Bye for now! 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!