Nu har den gjort sitt...

I ett antal månader har Elias frågat både mig och P om det inte är dags att ta bort sandlådan här hemma på gården. Det är sällan sällan som någon leker i den, och vi har sagt att vi ska göra det när vi får tillfälle. Igår var det dags. Nu har sandlådan gjort sitt och behövs inte längre. Vi köpte den till Elias för ungefär nio år sedan, och vad passade då bättre än att det var han som fick gå lös och gräva bort den. (Frivilligt.) Jag tog på mig jobbet att dokumentera. (Frivilligt.)       ;) 
 
Så, nu är sandlådan borta och gräsmattan ska krattas igenom och luftas en gång så att vi kan gödsla på nu innan regnet kommer.  
 
Bra arbetsfördelning igår: 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
kort tagna med min iPhone 
 
 
 
Idag är det måndag och jag blir hemma med killarna då Noel har legat krasslig under helgen. I lördags hade han feber och åt knappt någonting, och igår kräktes han några gånger tidigt tidigt på morgonen. P och jag vet dock inte om det är magsjuka han har, Noel, eller om han helt enkelt var helt slut på energi i kroppen då han i lördags endast åt en liten skål gröt när han hade feber. När han hade fått i sig morgongröten igår morse fortsatte han nämligen att äta och äta hela dagen, vilket inte stämmer in på magsjuka. Hursom, killarna får vara hemma idag för säkerhets skull. P åker ner till Göteborg idag och hinner förhoppningsvis komma hem till imorgon och Valborgsfirandet. 
 
Hoppas att ni har en bra måndag! 
Nighty-Night! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!