Läslyftet - dag 1

Då vi på jobbet är med i Läslyftet hela kollegiet, och jag är en utav handledarna, ingår det i uppdraget att gå en handledarutbildning. Idag har jag varit på första dagen av två i Stockholm och dagen har faktiskt varit bra. Redan första gången vi träffades delades vi in i basgrupper där vi träffas och diskuterar utmaningar, positiva lyft, gruppdynamik etc och det är alltid kul att ses i just basgruppen. Jag ska erkänna att dagens föreläsning inte alls var bra då den inte tillförde mig någonting nytt alls, och jag förstår heller ej hur den hänger ihop med handledarutbildningen. Men, att få träffas i basgruppen övervägde det hela. Att bjudas på frukost när vi kom fram efter en tidig morgon med tågresa hit var också lyxigt. 
 
När vi bokade hotellrum för en månad sedan fick vi veta att vi skulle få ett hotellrum utan fönster, Gissa om jag blev positivt överraskad när jag checkade in och klev in på mitt rum för natten! Mer om hotellet imorgon dock.
 
Att få en hel kväll själv är ovanligt, så jag har multitaskat ikväll - jag har jobbat och förberett lektioner, tittat på TV och tagit en stor stark.        :) 
 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
foton tagna med min iPhone 
 
 
Nu snart ska jag ta kvällen och försöka sova hela natten. Natten till idag gnisslade Noel tänder nästan hela natten, och åh så jobbigt det var! Så, att få sova ut är någonting jag ser fram emot. Imorgon väntar hotellfrukost och sedan förhoppningsvis en intressant dag igen med basgruppen, och kanske en lite mer intressant föreläsning. 
 
Hopaps ni har haft en bra onsdag! 
Nighty-Night! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!