Hotell Södra Berget

För att unna oss lite extra detta jullov, och för att slippa åka hela vägen hem i ett svep, bokade vi igår eftermiddag in oss på Hotell Södra Berget i Sundsvall. När man kikar på bilderna på hemsidan ser det verkligen jättefint ut, och det var det! Bara att få stiga in i hotellobbyn kändes lyxigt. Både P och jag observerade flera snygga inredningsdetaljer som fanns, vilket gav en känsla av att det var fräsht. Då vi är fem stycken i familjen var det sviten som gällde för oss, och att få ha ett vardagsrum, härlig utsikt över Sundsvall, fint badrum, egen bastu och ett eget litet sovrum för mig och P medan killarna sov i vardagsrummet - var hur lyxigt som helst! Detta hotell kommer vi definitivt att återvända till, det är hela familjen överens om. Och, vi ska bo på rum 387 har Elias bestämt.     :) 
 
Efter en god frukost idag, åter med fin utsikt, bestämde vi oss för att bara hänga på hotellet och se vad som fanns att hitta på. (Annars hade vi åkt till Himlabadet, men det får vi göra en annan gång.) Längst ner på bottenvåningen finns Spel- och lekrummet som vi hittade och där passade killarna på att leka, spela pingis, spela biljard, och efteråt väntade bowling. Jag måste säga att killarna var jätteduktiga som förstod hur de skulle göra och kämpade väl. Jag, ja jag tyckte det var jättekul och måste absolut komma iväg och bowla snart igen. Vi avslutade vår vistelse med att hänga vid spelhallen, men hann bara med en bråkdel av det som fanns att göra där. 
 
Ett bildregn från vår vistelse: 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 bilder tagna med min iPhone 
 
 
 
Jag är ledsen för oskarpa bilder. Måste ta min kamera i bruk igen.... 
 
Hursom, om ni någon gång ska bo/övernatta i Sundsvall och vill unna er boende på fint hotell så rekommenderar vi verkligen Hotell Södra Berget! Vi hoppar nog Birka-kryssningar framöver och återvänder nog till Sundsvall, framför allt eftersom det var så lugnt och skönt samtidigt som det fanns så mycket att hitta på att göra. SPA-avdelningen måste vi någon gång prova på. Samt Laserhallen. Samt Prison Island. Och, kanske rodeotjuren.....  Japp, vi kommer att återvända.     ;) 
 
Nighty Night! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!