Varannan bort

Idag har vi stått på Loppis och sålt, hela familjen. Medan jag och P till en början plockade upp saker och prissatte, skötte Elias försäljningen och var jätteduktig. Simon och Noel var också med på ett hörn (tills Simon skulle på Riddarkalas och Noel ville till lekparken).

Jag antar att vi får avsätta några lördagar till framöver till att stå på Loppis då vi har så otroligt mycket som vi kan sälja, eller i förlängningen slänga bort. Till dagens loppis hann vi inte förbereda så mycket, utan vi tog det vi hade i kartonger sedan tidigare. Börjar vi gå igenom saker hemma kommer vi kunna fylla på med flyttkartonger fulla med saker, och rensa måste vi. P sade, på vägen hem från Sunne förra helgen, att vi helt enkelt får börja med att sortera och gå efter principen 'varannan sak ska bort' för att få ordning hemma. Ingen dum idé faktiskt, och även Elias köpte idén även om han först var lite skeptisk och funderade på vad det betyder. P och jag pratade också lite om vad vi egentligen skulle sakna om huset brann ner, och om man börjar fundera på det är det väldigt mycket som kan rensas bort i sak-väg. 

 

Vår duktige kille idag: 

 

foton tagna med min iPhone
 
 
 
En sak som jag önskar att jag hann med att fotografera var bebisstolen, vår svartvita HokusPokus-stol, som vi sålde idag. Den har stått i vägen nu ett bra tag vid matbordet då Noel sitter på en tripp-trapp-liknande stol, och det stod mellan att förvara stolen på vinden i 30år eller sälja den. Det blev sälja den och även om det känns bra så är det en liten del av en era som försvinner då alla tre killarna har suttit i just den matstolen under deras första år. De växer upp, killarna, och vi får fortsätta rensa undan sådant vi inte längre behöver. Så snart vi (läs P) får tid ska vi även lägga ut spjälsängen till försäljning. 
 
Imorgon är det söndag och nya tag väntar. 
Hoppas ni har haft en bra dag! 
Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!