Höstväder, shopping, en massa tankar och kalasfix

Veckan har rullat på i ett. När jag i fredags packade ihop på jobbet och snabbt kikade i min vikariepärm (som jag så snart som möjligt måste göra färdigt! Notering till mig själv!) hade jag en känsla av att det snart är dags för vab då killarna har lyckats hålla sig friska bra länge nu. Och jodå, igår morse vaknade Noel med ett guckigt vänsteröga och även om ögat faktiskt har guckat mindre och mindre så har vi fått badda ögat i två dagar.  Idag har han fått konstiga utslag på kroppen, så visst är det vab på gång. (Vi måste bara lista ut hur vi ska dela upp det, P och jag.) 
 
Men, både igår och idag har vi ändå varit ute och njutit av det fina höstvädret då Noel har varit pigg och hållit igång som vanligt - och det har varit jätteskönt. Sedan har vi varit in en kortis till stan också då smått och gott har inhandlats till morgondagens kalas. Tänk att han blir två år imorgon, vår Noel. Nu har hans födelsedag och kalas tyvärr glömts bort lite (eller, ganska mycket) då P och jag har pratat om svärfar nästintill varje kväll, så det blir enkelt firande imorgon. Men, med födelsedagssång och några födelsedagspaket på morgonen, ballonger att leka med och glasskalas på kvällen kommer vi nog att ha en väldigt nöjd Noel.       :)  
 
Annars har P och jag denna helg gått och grubblat en del. Vi har ett beslut vi måste ta, det ganska snart, och även om vi egentligen bara ser fördelarna med omställningen så är det ändå en omställning som vi och de omkring oss påverkas av. Många många tankar. Får helt enkelt skriva mer när vi väl beslutat oss... 
 
Nu är det dags att fixa iordning det sista inför morgondagens firande. 
Nighty-Night! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!