En förkyld Noel här idag....

Igår, onsdag, hämtade P en hängig, hungrig och trött Noel med rinnande näsa redan efter lunch på förskolan. Noel hade inte alls velat äta varken frukost eller lunch, eller kommit till ro och somnat efter lunchen som han brukar göra, så det var läge att hämta. Idag är det jag som hänger här hemma med Noel, efter att ha varit in till jobbet en kortis för att förbereda och prata med elever. Noel somnade i bilen på vägen hem, så han är trött och hängig idag också.
 
Nu har vi ätit en sen våffellunch (fanns några kvar sedan Våffeldagen igår) och dagen kommer att gå i mysandets och lekandets tecken, och det passar oss perfekt. Klockan halv tre i eftermiddag ska vi hämta storebröderna på förskolan, och sedan ska vi nog försöka oss på lite pyssel. 
 
Vår sjukling idag: 
 
 
 
 
Det är verkligen en tid med blåmärken, värk och andra skador nu, och mer kommer det att bli desto mer killarna börjar leka ute under våren och sommaren. Just nu är det Noel som har rivmärken, speciellt runt vänster öga, då en liten förskolekompis ville peka på hans näsa men råkade riva honom i samma veva. Stackarn. Nu lider inte Noel av det, men man reagerar när man ser honom. Elias och Simon, de beklagar sig nästan varje kväll över växtvärk och det märks att de växer då speciellt jeansen börjar bli för korta. Det är dags att gå upp en storlek nu. (Yeay, hurrar mamman som får shoppa kläder åt killarna igen.)         ;) 
 
Hoppas ni har en bra torsdag!
Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!