Träffat en groda!

Det är så kul att höra Simon skratta av lite skräckblandad förtjusning. Idag fick han hålla en groda för första gången och han skrattade hela tiden samtidigt som han verkligen tyckte att det var spännande och läskigt på samma gång. Mest läskigt blev det nog när grodan hoppade iväg, speciellt då ingen utav oss var beredd på det, och då skrattade även jag. Jag hann fånga grodan på bild dock innan den smet. 
 
 
 
 
Innan vi släppte iväg grodan fångade P upp den igen för att låta även Noel hålla i den, vilket han också gjorde i några sekunder. Tyvärr ville grodan inte längre vara med och hoppade iväg innan jag hann dokumentera det, så istället för ett kort på en groda blev det ett på en massa händer istället. Det är inte lätt att vara fotograf jämt....          :) 
 
 
foton tagna med min iPhone 
 
 
 
Det är verkligen grodor överallt nu här uppe i stugan då det har (spö)regnat hela dagen och man får se upp var man sätter ner fötterna när man går. Förutom att ha kikat på grodan har vi idag hängt med killarnas kusiner och tremänningar, samt hälsat på Ps kusin N och bara varit. En slappardag helt enkelt. 
 
Nu är det dags att krypa ner och ta kvällen. 
Hoppas att ni har haft en bra söndag, alla! 
 
Nighty-Night!  
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!