Familjemys och kompishäng

Idag har vi haft en helt underbar sommardag, även om det har varit lite mer moln på himlen idag jämfört med tidigare dagar. Klockan nio hoppade vi alla ner i poolen, som P värmt upp till 34grader, och vi låg i och plaskade bra länge. Så skönt och så mysigt. Simon upptäckte till sin glädje att han faktiskt håller sig flytande med puffar och kan ta sig framåt i vattnet med simtag. Elias simmade, hoppade och dök på som vanligt, och Noel upptäckte hur roligt det är att gå runt runt i vattnet med puffarna på och ville inte alls gå upp när det var dags. 
 
 
bild via Instagram - iamisvarld


 
Dagen har sedan gått i packandets tecken då det imorgon är dags att skjutsa ner Elias och Simon till mummu och ukki, och sedan väntar en veckas husbilssemester för gänget. Kusin O är redan på plats och väntar på killarna, och våra killar är så förväntansfulla och uppspelta.
 
P och jag tog oss ikväll iväg till kompisar en liten stund, trots att P fortfarande inte är fri från sin förkylning och dras med lite feber. Vi hade från början planerat in Furuviksparken och AliceCooper ikväll, och det hade varit så så roligt att se konserten, men det finns inte så mycket att göra när man är sjuk och inte orkar. Trots en lite trött P var det kul att komma iväg i några timmar själva, och killarna hade lördagsmys hemma med farmor och hennes C under tiden. Guld värt, för oss alla. Tack snälla, för hjälpen ikväll! 
 
Nu, dags att packa ner det sista i killarnas väskor och sedan är det dags att ta kvällen även för mig. Killarna sover gott och det är bara mamman som donar på. 
 
Hoppas ni har haft en bra lördag! 
Nighty-Night! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!