Lite rastlösa här.....

Torsdag och det är inte längre bara Elias som är rastlös, även jag är det. Idag har jag varit hemma en vecka med sjuka killar, och jag längtar efter att ta mig iväg på någonting och/eller träffa människor. För att stilla rastlösheten något packade jag efter lunchen in killarna i bilen och for iväg en kortis till stan. Medan Elias och Simon fick en varsin liten milkshake och turades om att spela på min iPhone i bilen, och Noel sov, sprang jag snabbt igenom två affärer och köpte lite diverse. Nu har vi alla varit ut ur huset och sett någonting annat mer än husets fyra väggar, men ändå på avstånd från folk. Perfekt.        :) 
 
Nu är vi åter hemma och ska ta en lugn eftermiddag och kväll. Elias och Noels feber är på väg ner, och hostan börjar också smått ge sig, så det finns hopp. Däremot har jag idag haft ont i huvudet och näsan har börjat rinna, och jag hoppas att jag inte åker på en värre förkylning än så här.
 
För en liten stund sedan knäppte Elias och jag på en film på Netflix, Dino 2, så jag ska ta och krypa ner i soffan och fortsätta titta på den. 
 
kort taget med min iPhone
 
 
Ha en bra torsdag! 
Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!