Veckohandling och lite färg i vardagen

Visst tittade solen fram tillslut, även om det imorse när vi steg upp var molnigt och tråkigt väder ute. Nu väntar jag bara på att värmen kommer så att man slipper huttra när man är ute. 
 
Denna lördagsförmiddag har jag och Elias varit iväg till ICA Maxi och veckohandlat lite. Ja, och Noel också. Tanken var att Noel och Simon skulle få hänga hemma med sin pappa och leka lite medan jag och Elias var iväg, men Noel blev så jätteknäckt när jag skulle åka iväg så han fick också följa med på shoppingen. Jag vet inte vad som tog åt honom, men lite då och då blir han jätte-mammig och det är ovanligt då det alltid annars är pappa som gäller. Hursom, förutom diverse till kylskåpet och skafferiet har Elias och jag även handlat lite vårblommor som vi ska plantera ute. Jag har sett framför mig ett vitt hav av penséer och murgröna i blomlådan på yttertrappen, men jag blev nedröstad då Elias sade:  
 
- Mamma, varför måste allting vara vitt? Kan vi inte ha lite färg också?  
 
 
Så, det blev lila penséer med murgröna till.           :) 
Är det så att dessa blommor står sig ganska bra trots att det vissa nätter kryper ner till -0grader? På murgrönan stod det till och med 'Frosttåliga', så jag hoppas att blommorna klarar sig. 
 
 
kort taget med min iPhone
 
 
 
Nu ska jag passa på att ta en kopp kaffe och sedan köra en tvättmaskin så att jag hinner hänga ut tvätten så att den torkar (halvt-om-halvt) ute. Älskar den friska fräscha lukten av nytvättade kläder när de har fått hänga på tork ute. Elias är hos kompisen G och leker, Noel sover i vagnen, och P tog med Simon till hans kompis M en kortis. Ska njuta av tystnaden och pausa lite också.         :) 
 
Hoppas ni har en bra lördag! 
Bye for now! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!