Glad Påsk!

Det är påskafton och med spänning har Elias, Simon och kusin O väntat på påskharen idag. Gissa om de blev glada när de såg de färgglada äggen gömda under en buske på gården här hemma hos mummu och ukki. Och, ännu nöjdare blev de när de såg innehållet. Noel, han var inte lika övertygad och kastade tillbaka sitt ägg under busken, men under eftermiddagen har han sedan gått och lekt med sin Transformer och mumsat chips. Även P fick ett ägg med lite gott. Alla nöjda och glada.  
 
 
 
 
 
 
Hemma går man påskkärring redan på skärtorsdagen, och i flera år har jag missat det då det trots allt är en vanlig arbetsdag. I Värmland, och det jag är uppvuxen med, går man påskkärring på påskafton och idag har det faktiskt knackat på några här. Noel, han har kikat på påskkärringarna med nyfikenhet och vinkat glatt till dem när de har gått iväg. Sötnöten. 
 
Det är för övrigt så härligt att grillsäsongen är igång. Idag har mina kära föräldrar bjudit på grillat och åh så gott det var! Att sedan ha vanhamummu och min morbror L här då var perfekt. Nu är det sova som gäller för den här trötta mamman, och jag hoppas morgondagen bjuder på mer krafter då jag har varit helt slut och känslig idag. 
 
Hoppas ni har haft en bra påskafton! 
Nighty-Night! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!